SwedishEnglish

Bakgrund

 SÅ BLEV DET LITTLEHEART

Lilla hjärtat "Littleheart" är egentligen en direktöversättning för smeknamnet för min då nyfödda dotter. När hon kom till världen tyckte jag inte att jag hittade några bra alternativ för att bädda ner min skatt. Det var så Littleheart kom till. Jag ville ha en design som kändes skandinavisk, som funkade i både vagn och barnrum och en kvalitet som var mjukaste tänkbara. Självklart ville jag också att produkten skulle tillverkas med minsta möjliga påverkan på miljö och utan farliga kemikalier för baby.

Nu har det gått några år. Jag har också fått en son och idag finns fler kollektioner under varumärket som vuxit sakta men säkert, men fortfarande är och förblir ett litet familjeföretag. Som från allra första början är omtanke om både baby och miljö ledstjärnor – och att bädda mjukt för de finaste vi har!

Som sagt är Littleheart ett litet företag, men förhoppningen är givetvis att vi ändå kan hjälpa till att sprida ordet och få fler (både i konsument- och inköparled) att ifrågasätta konventionellt tillverkade produkter och i stället ställa allt högre miljökrav på produkterna vi tillverkar och använder. Många bäckar små… 

Jag hoppas att många nya barn och föräldrar kommer att fortsätta gilla våra produkter. Tveka inte att höra av er om ni har synpunkter eller frågor.

varma hälsningar

Jessica Helenefors Andersson
grundare Littleheart

 

Jessica Helenefors Andersson